Op zoek naar nederlands frans woordenboek van dale?

 
nederlands frans woordenboek van dale
bol.com Van Dale Pocket woordenboek Frans-Nederlands, Van Dale 9789066488496 Boeken.
Van Dale Pocket woordenboek Spaans-Nederlands. Van Dale pocket woordenboek Nederlands-Engels. Van Dale Pocket woordenboek Nederlands-Frans. Van Dale Groot woordenboek Frans-Nederlands. Van Dale groot woordenboek Van Dale groot woordenboek Frans-Nederlands. Van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht.
van dale Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: van dale DE van dale EN van dale ES. Vertalingen van dale NLFR. We hebben geen vertalingen voor van dale in Nederlands Frans.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: Frans. 1 Frans bijvoeglijk naamwoord 1 van, in, uit Frankrijk 2 Frans het; o 1 o.m. in Frankrijk en België gesproken taal: daar is geen woord Frans bij dat is heel duidelijke taal. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden.
betekenis vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
belang o, belangrijkheid v, betekenis v, zwaarwichtigheid v, gewicht zn. importance v l. intérêt m l. Voorbeelden in zinsverband. Wat is de betekenis van deze zin? Que signifie cette phrase? De leraar zal ons de betekenis van het woord uitleggen.
bol.com Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Frans, J. Dale 9789066481459 Boeken.
Kortom: perfect gereedschap voor iedereen die in werk of studie met Frans te maken heeft. Toon meer Toon minder. In de reeks vertaalwoordenboeken van Van Dale is van het deel Nederlands-Frans nu de derde druk verschenen. De kwaliteit van woordenboeken, vooral degene die het Nederlands als uitgangstaal hebben, kan het best organisch groeien, naarmate de kritiek van gebruikers door de samenstellers wordt benut. De redactie van het woordenboek bedankt niet minder dan tien gebruikers die systematisch verbeteringen hebben ingestuurd.
bol.com Van Dale middelgroot woordenboek Van Dale middelgroot woordenboek Frans-Nederlands.
De Van Dale Middelgrote woordenboeken worden door docenten aanbevolen. Ze zijn de beste keuze voor gevorderde gebruikers om goed Nederlands, Engels, Frans of Duits te begrijpen, spreken en schrijven. Frans Nieuw: Veel nieuwe woorden, betekenissen en vertalingen Nu m t lidwoorden superduidelijk, v r het trefwoord! Gidswoorden in kleur voor makkelijk vinden Aanduiding als een Nederlandse vertaling een het-woord is Handig: 465.000 betekenissen, voorbeelden en vertalingen 910 informatieve kaders Informatie over grammatica, voor correct taalgebruik. Toon meer Toon minder. Ook de tweede editie van het Middelgroot woordenboek Frans-Nederlands vormt een welgevulde informatiebron voor de actuele taalpraktijk en richt zich op het hogere segment gebruikers bovenbouw havo/vwo, hbo/wo, overigen.

Contacteer ons