Op zoek naar nederlands frans translate?

 
nederlands frans translate
Google Translate.
Talen downloaden voor offline gebruik Android Google Translate Help.
Tik op Downloaden als u wordt gevraagd het taalbestand te downloaden. Naast elke taal die op uw apparaat is opgeslagen, staat Gedownload Talen downloaden zonder wifi-verbinding. U kunt Translate vragen talen te downloaden zonder dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
Google Translate voor Android Download. Softonic. Softonic. Softonic. Softonic.
Google Translate tolkt tussen 60 talen en vertaalt zelfs live gesprekken via je Android toestel. Tekstinvoer is mogelijk voor alle ondersteunde talen; steminvoer bij Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Spreek bijvoorbeeld een zin in het Engels in en Google Translate zet het om of spreekt de vertaalde zin voor je uit.
Frans vertaalbureau Vertaler Frans TranslateMarket.
We zijn een vertaalbureau voor het Nederlands en het Frans, net als een groot aantal andere talen. Wil je het Nederlands laten omzetten naar het Frans of wil je er vanuit het Frans juist voor zorgen dat je de Nederlandse tekst kunt ontvangen?
5 dingen die je nog niet wist over Google Translate.
Open de laatste versie van de Google Translate app, open de lens van je camera en houd de camera boven de tekst die je wilt laten vertalen bijvoorbeeld de menukaart. Op je scherm zie je direct wat de vertaling is. Beschikbaar voor vertalingen van Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Spaans naar Engels en andersom.
Beëdigd vertaler Frans: Professioneel Beëdigd Vertaalbureau JK Translate.
Alle talencombinaties mogelijk. Indien gewenst verzorgt JK Translate de benodigde legalisaties en/of apostilles van uw documenten. Beëdigd vertaalbureau Frans: Vertalen van Officiële documenten. Van officiële documenten die zijn opgesteld in het Nederlands is vaak een beëdigde vertaling nodig indien u die wilt gebruiken voor de Franse overheid.
Hoe werkt Google Translate? YouTube.
Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 28 apr. Vorige week kondigde Google Translate een nieuwe, verbeterde versie aan van de vertalingen van onder andere het Nederlands naar het Engels en omgekeerd. Hoe is de nieuwe versie verbeterd?
Google Translate-app maakt woorden vertalen gemakkelijk.
Vertalen Frans Nederlands. Vertalen Nederlands Duits. Vertalen Nederlands Engels. Documenten en vakgebieden. Met onze meer dan 30-jarige ervaring is er vrijwel geen document denkbaar, dat wij nog nooit hebben vertaald. Een overzicht van de meest voorkomende vertalingen vindt u hier.
Google Translate voor Android: Vertalen zonder internetverbinding Tablets Magazine.
De Google Translate app voor Android is één van de meest populaire tools om teksten te vertalen maar hiervoor was tot voor kort altijd een internetverbinding nodig. Deze week heeft de Google Translate app een update gekregen waardoor je ook zonder internetverbinding teksten in van en naar 50 talen, waaronder Nederlands, kunt vertalen.
Top 3 gratis vertaal-apps voor op vakantie.
Het meest in het oog springende onderdeel van Google Translate is de vertaalfunctie van fotos. U kunt met uw camera een foto maken van bijvoorbeeld een reisschema van het openbaar vervoer, een waarschuwingsbord of van de menukaart en dat vertaalt Google Translate.
to translate Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Duits Turks Duits Turks. Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. to" translate" in het Nederlands. to" translate" vertaling Nederlands.

Contacteer ons