Resultaten voor nederlands naar frans

 
nederlands naar frans
Institut Français in Nederland Cursussen Frans in the Netherlands.
Congres Frans 22 et 23 maart 2019, Congres Noordwijkerhout. De Franse ambassade en het Institut français des Pays-Bas zijn verheugd om dit jaar weer. LAutre Pays du Théâtre présente la pièce Royale Légende 23 mars 2019, De Nieuwe Regentes La Haye.
Frans of Nederlands? Ik kies Frans.
Ik kies Frans. Frans of Nederlands? Kijk naar het filmpje van Theo Maassen. Noteer alle Franse woorden die hij gebruikt. Ga voor elk Frans woord op zoek naar een Nederlands woord dat ongeveer hetzelfde betekent en noteer deze. Ondersteund door WordPress Thema: Sydney van aThemes.
Nederlands-Frans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Frans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Frans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans Paperback Boek Bruna.nl.
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans, nieuwe editie! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Frans en het eindexamen op de middelbare school. Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus is dit Pocketwoordenboek een uitstekende bron van informatie.
NT2.nl Naar Nederland Frans ongekuist Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 9789058752154.
Uitgaven voor docenten. Woordenschattoets Nederlands WTN. Direct naar Taaltestcentrum. Presentaties en trainingen. Direct naar NT2 SCHOOL. Over NT2 SCHOOL. Aan de slag in NT2 SCHOOL. NT2 School NT2 Taaltestcentrum NT2 Academie NT2 Dossier. Gratis thuisbezorgd vanaf 20., Retourneren tot 14 dagen na ontvangst. Bekijk de demo Download de inkijkpagina's' Bekijk instructiefilmpje. Naar Nederland Frans ongekuist.
Woordenboek Nederlands Frans online.
Woordenboek Frans Nederlands. Woordenboek Nederlands Frans. Download woorden Nederlands Frans. Een eenvoudig woordenboekprogramma inclusief woordenlijst met ruim 10.000 woorden. Je kunt eigen woorden toevoegen, een lijst te leren woorden maken en jezelf met het programma overhoren. Europese Terminologie IATE Engels. Een terminologiedatabank en vertaalwoordenboek van en naar de europese talen.
Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels Kokswereld.
Culinaire vertalingen naar Frans, Duits en Engels. van de redactie Culinaire vertalingen. Ben je bezig met de vertaling van je menukaart en kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze culinaire vertalingen naar het Frans, Duits en Engels. Uiteraard zijn aanvullingen en verbeteringen altijd welkom.
Arti-Choc woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde.
Frans vertaalbureau Vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans.
Frans vertaalbureau voor professionele vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. Frans vertaalbureau voor professionele vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans Teuny Gort 2018-11-28T1442530000.: Vertalingen Frans-Nederlands nodig, of Nederlands-Frans? U wilt uw Franse tekst naar het Nederlands laten vertalen, of andersom, en u zoekt een goede ervaren vertaler Frans?
PRISMA MINIWOORDENBOEK FRANS-NEDERLANDS bij The Read Shop Webshop in Breukelen.
Achterin is een beknopte grammatica van het Frans opgenomen. Frans-Nederlands en Nederlands-Frans in een boek de hedendaagse Franse en Nederlandse basiswoordenschat veel woorden die op reis goed van pas komen met veelgebruikte uitdrukkingen en gezegden met informatie over de Franse uitspraak inclusief de basisgrammatica van het FransVan vrijwel alle in Europa gesproken talen is er een Prisma miniwoordenboek.
Frans vertaalbureau Nederlands Frans Vertaalbureau LL Utrecht.
Frans vertaalbureau LL biedt gespecialiseerde vertalers met elke gewenste expertise. Ook voor het vertalen van uw website, medische vertalingen, technisch vertalen of het vertalen van een document kunt u bij ons terecht. Wij werken met meer dan 3.000 vertalers wereldwijd, waarvan een groot deel van het Nederlands naar Frans of van het Frans naar Nederlands vertalen.

Contacteer ons