Meer resultaten voor nederlands naar frans

 
nederlands naar frans
Nederlands CCI France Pays-Bas.
Sylvie Craenen heeft Florence van Rossum geïnterviewd ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van haar Advocatenkantoor Van Rossum Guyon. Met een locatie in zowel Amsterdam als Parijs helpt het kantoor, dat gespecialiseerd is in Nederlands. 2 juli 2019 TV5 MONDE: Highlights, juli 2019.
Tolk Frans TVCN.
Ben je op zoek naar een tolk Frans Nederlands / Nederlands Frans? Die hebben wij uiteraard voor je! Maar dat is niet alles, we hebben ook tolken Frans in andere taalcombinaties.: Frans Arabisch Syrisch-Libanees. Een tolk Frans is is niet alleen 24/7 telefonisch beschikbaar, bij TVcN kun je ook voor andere tolkdiensten Frans terecht.:
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.
Nederlands-Frans in contrast.
Een uitgebreide inventaris van linguïstische verschillen tussen het Frans en het Nederlands. Bijzondere aandacht voor de specifieke problemen van Nederlandstalige taalgebruikers. Kortom, een nuttige gids, ook voor vakantiegangers die in Frankrijk liever niet horen dat ze, zoals men daar zegt, Frans spreken als een Spaanse koe.
Cursus Frans Taalcursussen Frans Utrecht Babel.
Bekijk alle cursussen Frans. Bij Babel kun je ook een cursus Frans volgen als je niet zo goed Nederlands spreekt. Deze cursussen worden gegeven vanuit het Engels. Cursus Frans Utrecht: kleine groepen, actieve lessen. Ga je op vakantie naar Frankrijk en wil je graag in het Frans je bestelling kunnen doorgeven, de weg kunnen vragen of een gesprek aanknopen op straat?
Google Translate.
Prisma woordenboek Nederlands-Frans 9789000358588 Prisma.
Al ruim 50 jaar worden de Prisma woordenboeken samengesteld, bijgewerkt en gecontroleerd door een team van ervaren lexicografen. Ook deze nieuwe editie is van A tot Z overzichtelijk, robuust uitgevoerd en voordelig. Compleet: het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden, voorbeeldzinnen en vertalingen; inclusief compacte grammatica.
Nederlands in Frans-Guyana Wikipedia.
Dit naar aanleiding van het feit dat lange tijd geleden door de Franse overheid werd besloten het Nederlands te gaan onderwijzen op proef in Frans-Guyana. De leerlingen op de school kunnen extra punten krijgen als ze een deel van het curriculum examen doen in het vak Nederlands.
Beëdigd vertaler Frans: Professioneel Beëdigd Vertaalbureau JK Translate.
Beëdigd vertaler Frans. U bent opzoek naar een beëdigd vertaler Frans. Wij kunnen al uw officiële documenten laten vertalen door onze beëdigd vertaler Frans. Onze werkwijze is efficiënt waardoor wij uw beëdigde vertaling snel kunnen verzorgen. Wij hebben zowel zakelijke als particuliere klanten door heel Nederland. Onze beëdigd vertaler Frans helpt u tegen een aantrekkelijk tarief graag met uw beëdigde vertaling. JK Translate levert kwalitatief hoogwaardige vertalingen aan bedrijven én particulieren. Onze ervaren vertalers zorgen voor de beëdigde vertaling van uw documenten. Alle talencombinaties mogelijk. Indien gewenst verzorgt JK Translate de benodigde legalisaties en/of apostilles van uw documenten. Beëdigd vertaalbureau Frans: Vertalen van Officiële documenten. Van officiële documenten die zijn opgesteld in het Nederlands is vaak een beëdigde vertaling nodig indien u die wilt gebruiken voor de Franse overheid.
NederlandsFrans woordenboek.
Prisma miniwoordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans Prisma redactie Bruna.nl.
Gratis retourneren binnen 14 dagen. De Prisma Mini Frans past met gemak in zak of tas en je weet tout de suite wat het betekent. Verrassend compleet, met vertalingen van en naar de vreemde taal, veelgebruikte uitdrukkingen en gezegdes én een kleine grammatica.

Contacteer ons