Resultaten voor woordenboek nederlands frans

 
woordenboek nederlands frans
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Trésor de la langue française, het belangrijkste woordenboek van de Franse taal: 100000 woorden, definitie, etymologie. Dictionnaire de l'Académie' française: Frans woordenboek 1935. Reverso: Frans-Nederlands Frans woordenboek definities, synoniemen. Mediadico: Frans woordenboek definities, synoniemen. Freelang: Frans-Nederlands woordenboek. Allwords woordenboek Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaan, Spaans.
Google Translate.
Prisma Handwoordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans.
kaderteksten die u behoeden voor veelgemaakte fouten in het Frans.; veel aandacht voor stijlnuances, zoals informele spreektaal en jongerentaal, vakjargon en formele taal.; labels voor regionale verschillen. Samengesteld door auteurteams met moedertaalsprekers voor het Frans en het Nederlands. Toegankelijke en gebruiksvriendelijke vormgeving.
Vertalen Nederlands-Frans Woordenboek Scrybs Vertaling.
Prisma miniwoordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans 9789049104719 Hardcover AKO.
Het woordenboek bevat de basisvertalingen van 30.000 woorden en besteedt ook aandacht aan frequent gebruikte uitdrukkingen en zegswijzen. Achterin is een beknopte grammatica van het Frans opgenomen. Frans-Nederlands en Nederlands-Frans in n boek de hedendaagse Franse en Nederlandse basiswoordenschat veel woorden die op reis goed van pas komen met veelgebruikte uitdrukkingen en gezegden met informatie over de Franse uitspraak inclusief de basisgrammatica van het Frans Van vrijwel alle in Europa gesproken talen is er een Prisma miniwoordenboek.
NederlandsFrans woordenboek.
Van Dale online woordenboeken Universiteitsbibliotheek.
Van Dale online woordenboeken. Ga naar Van Dale online woordenboeken. Van Dale online woordenboeken bevat de volgende onderdelen.: Van Dale Groot woordenboek van de nederlandse taal de Grote Van Dale. Van Dale Groot woordenboek Hedendaags Nederlands. Van Dale Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Van Dale Nederlands-Duits/Duits-Nederlands.
Woordenboek Prisma pocket nederlands-frans Primera Marcel.
Uiteraard met een jaarlijkse update van de inhoud. Vertel het een vriendin Vergelijk dit product Print deze pagina. Uit dezelfde categorie. Woordenboek Van Dale groot nederlands-frans. Woordenboek Prisma pocket nederlands-engels. Woordenboek Van Dale middelgroot nederlands-engels. Woordenboek Van Dale groot nederlands-engels. Woordenboek Prisma pocket duits-nederlands fluo. Woordenboek het groene boekje der nederlands taal.
PRISMA MINIWOORDENBOEK FRANS-NEDERLANDS bij The Read Shop Webshop in Breukelen.
Met de delen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans bij elkaar in een bandje. Ook prima geschikt als instapwoordenboek voor bij een taalcursus.Het woordenboek bevat de basisvertalingen van 30.000 woorden en besteedt ook aandacht aan frequent gebruikte uitdrukkingen en zegswijzen. Achterin is een beknopte grammatica van het Frans opgenomen.
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Frans DE Frans EN Frans ES. Definities op Encyclo.nl: Frans 12x. Vertalingen Frans NLFR. I het Frans.
Verpleegkundig woordenboek Nederlands-Frans Frans-Nederlands.
VRAAG OM EEN OFFERTE. Dit praktische woordenboek bundelt ruim 8000 woorden, met name op het vakgebied van de verpleging, maar ook op het gebied van andere disciplines relevant voor verpleegkundigen: woorden met betrekking tot de geneeskunde, medische biologie, anatomie, psychologie en sociologie.

Contacteer ons