Meer resultaten voor wijnhandelaren

 
wijnhandelaren
Wijnhandelaren.
Wijnhandelaren en wijnspeciaalzaken uit Nederland. Bergen op zoom. Berkel en rodenrijs. Capelle aan den ijssel. Egmond aan zee. Heist op den berg belgie. Hof van twente. Koog aan de zaan. Nederhorst den berg. Ouderkerk aan den ijssel the netherlands. Wijk aan zee.
KVNW certificeert zeven nieuwe wijnhandelaren @FoodClicks.
Naast eisen op het gebied van voedselveiligheid en traceerbaarheid worden bedrijven getoetst op hun inspanningen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voorzitter Peter van Houtert: Wij zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als wijnhandelaren hebben en zetten ons actief in voor een duurzame ontwikkeling van de wijnbranche.
Noordman Wijnimport ontvangt keurmerk KVNW Register Wijnhandelaar Noordman Wijnimport.
KVNW Register Wijnhandelaren voldoen aan een aantal nauwkeurig omschreven kwalitatieve voorwaarden met betrekking tot de bedrijfsvoering, transport, milieu, inkoopvoorwaarden en voedselveiligheid. De voorwaarden zijn gebaseerd op internationaal erkende kwaliteitsnormen als. HACCP, BRC, IFS en ISO 9001/22000, door de KVNW praktisch vertaald voor de wijnbranche.
Wijnhandelaren: Schaf Bubbeltax af! Lindblom.
Wijnhandelaren: Schaf Bubbeltax af! De afgelopen maanden hebben de Nederlandse wijnhandelaren in Den Haag aangedrongen op afschaffing van de Bubbeltax. Peter van Houtert, voorzitter KVNW, tekende namens de wijnbranche een pamflet voor het verlagen van het accijnstarief op mousserende wijn.
wijnhandelaar Traduction fran├žaise Linguee.
Ten derde moet het duidelijk zijn geweest dat het in het belang van WAK was om van een deel van de vorderingen afstand te doen om insolventie te voorkomen, ook al deden de wijnbouwonderneminge n e n wijnhandelaren d a t niet, wat de wijnbouwbedrijve n e n wijnhandelaren w e er in staat zou stellen een groter deel van hun resterende vorderingen terug te krijgen dan de aangeboden 10 %.
Wijnhandelaren Wijnland.
De door Wijnland geselecteerde wijnhandelaren zijn echte specialisten. Zij hebben zich volledig toegelegd op de import van wijn uit een bepaald wijnland of zelfs een specifieke wijnstreek. De wijnhandelaren kennen het gebied dan ook als geen ander en hebben veel lokale contacten.
Verhalen gevonden op trefwoord Wijnhandelaren" Het Geheugen van Tilburg.
Verhalen gevonden op trefwoord Wijnhandelaren" Schrijf een nieuw verhaal. Er zijn 11 verhalen. Enige tijd geleden schreef ik een verhaaltje over kinabast, een goedje dat ik aangetroffen had in een enorme fles, eertijds toebehorend aan de Wijnhandel. 0 0 1.
Wijnhandelaren verhuizen naar Den Haag Levensmiddelenkrant.
Wijnhandelaren verhuizen naar Den Haag. DEN HAAG De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren KVNW heeft een nieuw onderkomen gevonden in Den Haag: in het kantoor van LEJEUNE Association Management aan de Laan Copes van Cattenburgh 79. De algemeen directeur van dat bedrijf, Jules Lejeune, zei bij de ondertekening van de huurovereenkomst blij te zijn dat de in 1899 opgerichte brancheorganisatie van Nederlandse wijnimporteurs en groothandelaren de stap naar zijn kantoorpand heeft gezet.
Nederlandse wijnhandelaren bereiden consumenten campagne voor Wijn.nl.
Nederlandse wijnhandelaren bereiden consumenten campagne voor. Leidschendam, 15 juli De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren KVNW bereidt een consumenten campagne voor gericht op het verantwoord genieten van wijn. Deze campagne is gebaseerd op de principes van het internationale platform Wine in Moderation.
Ontmoeting met wijnhandelaren: ontdek het Franse aanbod in een dag 19 januari 2016, Amsterdam economieFRNL.
Ontmoeting met wijnhandelaren: ontdek het Franse aanbod in een dag 19 januari 2016, Amsterdam. AmbassadeFR januari 14, 2016 Handel, Nieuws. Business France verwelkomt wijnmakers, handelaren en vertegenwoordigers van wijnhuizen uit heel Frankrijk. Deze jaarlijkse proeverij, exclusief voor Nederlandse professionals, biedt de kans om de diversiteit van het Franse wijnaanbod te herontdekken.
Wijnhandelaren willen van bubbeltaks af Levensmiddelenkrant.
Wijnhandelaren willen van bubbeltaks af. DEN HAAG De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren heeft de Tweede Kamer gisteren verzocht de accijns op mousserende wijn af te schaffen. De wijnaccijns is in Nederland minder eenvoudig geregeld dan in de omliggende landen.

Contacteer ons