Meer resultaten voor nl naar frans

 
nl naar frans
woordenboek Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: woordenboek DE woordenboek EN woordenboek ES. Definities op Encyclo.nl: woordenboek 17x. Vertalingen woordenboek NLFR. w o rd nb u k.
bol.com Frans Nederlands / Nederlands Frans, Onbekend 9789021545578 Boeken.
Translate to English beta. terug naar homepage. Frans Nederlands / Nederlands Frans handig voor onderweg. 5.0 van de 5. E-mail deze pagina. Uitgever: Kosmos Uitgevers. Frans Nederlands / Nederlands Frans 17e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Kosmos Uitgevers.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands fr Frans. fr Frans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands es Spaans.
Frans in Nederland: cool of passé? Sociale Vraagstukken.
Dat heeft alles te maken met de geschiedenis van het Frans in Nederland. Die begon in de late middeleeuwen, toen het Frans binnentrad als gebruikstaal aan het Bourgondische hof, van ambtenaren, kooplieden en van studenten die van en naar Frankrijk reisden.
Frans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Frans naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Frans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
vertalen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertalen DE vertalen EN vertalen ES. Definities op Encyclo.nl: vertalen 7x. Vertalingen vertalen NLFR. v rt a l n.
France.fr: toeristische info, bestemmingen en nieuws over Frankrijk.
Op zn Frans of zn Engels, symmetrisch of barok, altijd prachtig in bloei, vol met groenten of. De 9 steden van het WK voetbal voor vrouwen in. Voor het eerst in de geschiedenis is Frankrijk gastland van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal. Neem de tijd en geniet. De Franse art de vivre in beeld gebracht. Ter ere van het 72e Filmfestival in Cannes hebben UniFrance en France.fr een serie van drie. Architectuur, mode, kunst. De Franse uitmuntendheid in beeld gebracht. Wanneer Franse films zichzelf uitnodigen in de meest prestigieuze paleizen van Frankrijk, van het. De Franse liefde in beeld gebracht. Liefde is een geliefd onderwerp in Franse films. UniFrance en France.fr hebben hiervan. Bereid je reis voor. Ontdek de streken van planeet Frankrijk. Bereid je reis voor. Belangrijk voor vertrek. Parijs stapt over op de Navigo Easy: OV-chipkaart. Op 12 juni 2019 is de regio Parijs begonnen met de geleidelijk overstap naar de OV-chipkaart.
Online Nederlands Frans vertaler.
English version Version Franaise BG CS DA DE EL EN ES FI FR HR HU IT JA LT LV NL NO PL PT RO RU SK SR SV TH UK ZH. Online Nederlands Frans vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's.
Camper in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Vertaal camper van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. campingcar; caravane; caravane familiale. Uitgebreide vertaling voor camper Nederlands in het Frans. camper de m zelfstandig naamwoord. de camper kampeerauto; kampeerwagen; kampeerbus. le campingcar; la caravane; la caravane familiale.
Woordenboek Nederlands Frans online.
Woordenboek Frans Nederlands. Woordenboek Nederlands Frans. Download woorden Nederlands Frans. Een eenvoudig woordenboekprogramma inclusief woordenlijst met ruim 10.000 woorden. Je kunt eigen woorden toevoegen, een lijst te leren woorden maken en jezelf met het programma overhoren. Europese Terminologie IATE Engels. Een terminologiedatabank en vertaalwoordenboek van en naar de europese talen.
StudioVO: Taaldorp Frans.

Contacteer ons