Meer resultaten voor google translate nederlands frans

 
google translate nederlands frans
Google Translate werkt aan verbeteringen Nederlands.
Google Translate werkt aan verbeteringen Nederlands. 19 april 2017. Koningin Julianaplein 10. 2595 AA Den Haag. maandag t/m vrijdag. van 0830: t/m 1700: uur. Nederlands Arabisch Nederlands Chinees. Nederlands Deens Nederlands Duits. Nederlands Engels Nederlands Fins. Nederlands Frans Nederlands Grieks.

Ordinateur Android iPhone et iPad. Règles de confidentialité. English United Kingdom. Envoyer des commentaires concernant notre centre d'aide.' Envoyer des commentaires concernant. Ce contenu d'aide' et ces informations Votre expérience globale liée au centre d'aide.' Rechercher dans le centre d'aide.'
Deze nieuwe vertaalmachine gaat de strijd aan met Google en Microsoft technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Deel op Whats app. Een enorme en woedende reddingsoperatie. Wie Google Translate aan het werk zet om de woorden an enormous and frantic rescue operation uit een recent artikel van The New York Times in het Nederlands vertalen, krijgt dit als antwoord.
Met deze tips haal jij het uiterste uit Google Translate WANT.
En van een miljard vertalingen per dag? Dat zijn indrukwekkende cijfers dus is het ook geen vreemde gedachte dat Google én steeds meer talen ondersteunt én nieuwe functies voor Google Translate ontwikkelt. Vooral de app voor iOS en Android is enorm handig als je in het buitenland bent waar je de taal niet spreekt. Soms moet je nou eenmaal met iemand communiceren om bijvoorbeeld de weg te weten of erachter komen wat de pot in een restaurant schaft. Om jou op te leiden tot een Google Translate-master hebben we een aantal tips opgesteld waarmee jij sowieso in het buitenland uit de voeten komt. Met Word Lens gebruik je de camera om teksten te vertalen. Toen wij voor het eerst met Word Lens kennis maakten vielen we zowat van onze stoel. Dit is namelijk briljant. Enige nadeel, om die maar direct te noemen, dit werkt nog niet met de Nederlandse tekst. De real-time vertaling werkt van en naar het Engels in het Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans.
Google Translate in de App Store.
Nederlands, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Cambodjaans, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Estisch, Filipijns, Fins, Frans, Georgisch, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Iers, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kazaks, Koreaans, Kroatisch, Laotiaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Mongools, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Singhalees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tamil, Thai, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Welsh, Zweeds. 2019 Google Inc. Website van de ontwikkelaar. Website van de ontwikkelaar. Delen met gezin. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Meer van deze ontwikkelaar. Foto en video. Foto en video. Google Drive online bestands. Foto en video. Suggesties voor jou. Koran Pro: Quran Pro Muslim. Oxford Dictionary of English. Reverso translate and learn.
Google Translate voor Android Download. Softonic. Softonic. Softonic. Softonic.
Google Translate tolkt tussen 60 talen en vertaalt zelfs live gesprekken via je Android toestel. Tekstinvoer is mogelijk voor alle ondersteunde talen; steminvoer bij Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Spreek bijvoorbeeld een zin in het Engels in en Google Translate zet het om of spreekt de vertaalde zin voor je uit.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt. Over onze vertalingen. Het juiste vertaalbureau? Enkele concrete tips. Waarom vertaalbureau ElaN Languages? De vertalers van ElaN Languages. Over onze taaltrainingen. Kies zelf uw taaltraining. Taaltraining op maat. Meest recente blogberichten. Vacature Taaltrainers Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Google Translate vertaalt nu ook afbeeldingen! Phone House Blog.
Vanaf nu open je simpelweg de camera vanuit Google Translate en richt je naar de tekst die je wil vertalen. De rest doet Google voor je! De talenpakketten zijn zelfs te downloaden, zodat je zonder kosten in het buitenland teksten vertaalt. Je hoeft dus niet meer te gokken welk gerecht je op het bord krijgt in een restaurant, je smartphone vertaalt het hele menu gewoon voor je! In welke talen is dit mogelijk? Google is begonnen met de ondersteuning in 26 talen en heeft gelukkig ook aan het Nederlands gedacht! De nieuwe functionaliteit is beschikbaar voor de volgende talen.: Bulgaars, Catalaans, Deens, Duits, Filipijns, Fins, Frans, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Russisch, Roemeens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks en Zweeds.
Google Translate-app maakt woorden vertalen gemakkelijk.
We spreken over het algemeen een aardig woordje Engels en Duits, maar zodra het gaat om Frans of Spaans wordt het vertalen al een stuk lastiger. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van de Translate-app. De Google Translate-app maakt woorden vertalen gemakkelijk. De camera of intypen. De Google Translate-app maakt het eenvoudig om woorden te vertalen. Het is mogelijk om die in te typen, daarnaast kan de app gebruik maken van de camera. De app gaat in het beeld op zoek naar geschreven taal en zorgt meteen voor de vertaling daarvan. Het is op die manier mogelijk om bijvoorbeeld een menukaart te vertalen of een kreet op de muur om te zetten naar het Nederlands.
Spreekt Google Translate nu eindelijk beter Nederlands?
Redigeren van teksten. Home Vertaalnieuws Spreekt Google Translate nu eindelijk beter Nederlands? Spreekt Google Translate nu eindelijk beter Nederlands? vrijdag 21 april 2017. Perfect is het nog lang niet, maar deze week heeft Google een sterk verbeterde versie van Google Translate online gezet.
Bizarre vertalingen in Google Translate straks verleden tijd.
We hebben de eerste alinea uit dit artikel vertaald van het Nederlands naar het Frans, Noors, Engels en weer terug naar het Nederlands. Wie weleens de populaire vertaalmachine van Google Translate gebruikt, weet dat deze tool af en toe flink de plank misslaat.

Contacteer ons