Resultaten voor google translate frans nederlands

 
google translate frans nederlands
Google Translate klinkt meestal als een dronkenlap Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5.
Als je bijvoorbeeld de zin: Elke avond laat ik mijn hond uit in het park om de hoek met hulp van Google Translate in het Engels vertaalt, krijg je: Every night I leave my dog in the park around the corner. Laat je dat vervolgens overzetten in het Frans, om dit daarna te vertalen in het Perzisch, en dat via het Japans terugvertaalt in het Nederlands, krijg je in plaats van het origineel: Ik zal mijn hond laten in het park om de hoek elke avond.
Google Translate werkt aan verbeteringen Nederlands.
Google Translate werkt aan verbeteringen Nederlands. 19 april 2017. Koningin Julianaplein 10. 2595 AA Den Haag. maandag t/m vrijdag. van 0830: t/m 1700: uur. Nederlands Arabisch Nederlands Chinees. Nederlands Deens Nederlands Duits. Nederlands Engels Nederlands Fins. Nederlands Frans Nederlands Grieks.
Nieuwe vertaaldienst presteert beter dan Google Translate TechPulse.
Momenteel kan je vertalen van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Pools, vertelt projectmanager Hans Mooijer. Aan het eind van het jaar willen we daar Mandarijn, Japans, Portugees en Russisch aan toevoegen. Google demonstreert supersnel trainingssysteem voor AI. Het bedrijf is gehuisvest in Keulen, maar zijn software traint het op een supercomputer in Ijsland. Die kan tot 51, petaflops leveren en prijkt in de ranglijst van beste 500 supercomputers ter wereld op de 23ste plaats. Waarom in Ijsland? Ginder is de energie goedkoper, waardoor we de kosten kunnen indammen, verduidelijkt Mooijer. Lees meer over: ai deep learning deepl google translate.
Google Translate.
Google Translate geeft bijna-menselijke vertalingen door machine learning.
De vertaling die gegenereerd is met de nieuwe methode groen is echter een stuk beter dan die van de oude aanpak blauw. We zien dat de verschillen met de menselijke vertaling vooral bij de vertaling van Frans naar Engels en van Engels naar Spaans erg klein zijn. De vertalingen door middel van Google Neural Machine Translation GNMT zouden 55% tot 85% beter zijn dan de vertalingen van het oude systeem. Je kunt in dit document zelf wat voorbeelden bekijken van de verbeterde vertalingen. Google gebruikt Google Neural Machine Translation nu voor alle vertalingen van Chinees naar Engels, ruim 18 miljoen vertalingen per dag. De komende maanden zal GNMT ook worden ingezet voor vertalingen van en naar andere talen. Bron: Google Research. De nieuwste artikelen over Google Translate. Google brengt gendergelijkheid naar Translate.
Google Translate vanaf nu beter in Nederlands Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Camera video. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Likeability of 5.
Volgens Google gaat hier verandering in komen, en wel met behulp van machine learning. In een blogpost meldt Google dat met een update van Google Translate vertalingen tussen Engels en Nederlands in beide richtingen vele malen begrijpelijker en beter worden.
Nieuwe vertaaldienst claimt betere resultaten dan Google Emerce.
Het Duitse DeepL introduceert vandaag zijn gratis online vertaaldienst op basis van kunstmatige intelligentie. De resultaten zouden beter zijn dan van Google Translate. DeepL Translator is vanaf vandaag voor iedereen gratis te gebruiken. De dienst ondersteunt onder andere Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.
Google Translate in de App Store.
Nederlands, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Cambodjaans, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Estisch, Filipijns, Fins, Frans, Georgisch, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Iers, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kazaks, Koreaans, Kroatisch, Laotiaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Mongools, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Singhalees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tamil, Thai, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Welsh, Zweeds. 2019 Google Inc. Website van de ontwikkelaar. Website van de ontwikkelaar. Delen met gezin. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Meer van deze ontwikkelaar. Foto en video. Foto en video. Google Drive online bestands. Foto en video. Suggesties voor jou. Koran Pro: Quran Pro Muslim. Oxford Dictionary of English. Reverso translate and learn.
Google Translate.
Google translate.
Google translate dan eindelijk ook deels in het Nederlands. Google vertaling in Beta heeft dan eindelijk een toevoeging voor Nederlandse vertalingen. Na het vertalen van/ naar het Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees, Russisch en Spaans is nu een vertaling vanuit het Engels.
Google Translate voor iPhone: doe meer met realtime vertalen.
Gesproken teksten vertalen met Google Translate. Google Translate kan ook dienst doen als tolk, door gesproken teksten meteen om te zetten naar je eigen taal. Zo werkt het.: Kies bovenin het scherm het gewenste talenkoppel, bijvoorbeeld Nederlands Frans. Tik in het zoekvak op het microfoon-icoontje.

Contacteer ons