Meer resultaten voor frans vertalen nederlands

 
frans vertalen nederlands
Forvo: de uitspraakgids. Alle woorden ter wereld uitgesproken door moedertaalsprekers.
Zoek een woord. Forvo Kids View detail Forvo Kids are fun children's' applications aimed at 3 to 6-year olds and designed for language learning English, Spanish, German, French and Basque through vocabulary games. Taal van de dag Venetiaans vec. 2.280.000 Aantal sprekers op Forvo.:
L'imparfait' et le passé simple; onvoltooid verleden tijd.
L'IMPARFAIT' en LE PASSÉ SIMPLE. De verleden tijden in het Frans kunnen voor problemen zorgen, omdat ze niet overeenstemmen met de Nederlandse tijden. We hadden al Hier gezien hoe de verleden tijd l'IMPARFAIT' gebruikt werd, naast het voltooid deelwoord le PASSÉ COMPOSÉ. Er is echter nog een verleden tijd, die wij in het Nederlands helemaal niet niet kennen: LE PASSÉ SIMPLE.
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: excursies boeken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Djadja van Aya Nakamura: Frans-Nederlandse vertaling Nolala.
Ben jij benieuwd naar de aanstekelijke power-attitude van Aya Nakamura? Check de video! Ze heeft hem zelfs uitgebracht mét ondertiteling LOVE IT! Ben jij benieuwd of andere onverstaanbare zomerhits ook zulke krachtige teksten bevatten? Check de vertaling van Dura, X, Echame La Culpa en La Cintura!
Frans vertaalbureau Textwerk kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Het geheim van een goed Frans vertaalbureau. Wist u dat een treffende Franse tekst al gauw 25% langer is dan dezelfde tekst in het Nederlands of Engels? Een tekst goed naar het Frans vertalen, vraagt om een Franse bril en lang niet elk Frans vertaalbureau heeft die op.
Engels, Frans of Spaans vanuit of naar het Nederlands.
Vanuit het Engels, Frans en Spaans weet ik de boodschap in de tekst uitstekend naar het Nederlands te vertalen, en ook vice versa. Dit kunnen zakelijke, literaire of persoonlijke teksten zijn. Omdat ik beëdigd ben, kan ik ook officieel juridische stukken vertalen.
15 Franse spreekwoorden die nét anders zijn dan de onze frankrijk.nl.
om Nederlandse spreekwoorden of gezegden lètterlijk mot à mot. in het fràns te willen vertalen in het begin van mijn Frankrijk-verblijf. Toen na een tijdje mijn kinderen op hun franse scholen beter frans geleerd hadden dan ik in àl die jaren NDLse frànse lès, zeiden die me gerégeld: Mam, dat kùn je niet zò vertalen!
Vertaling Frans Snel resultaat Flow Languages.
Wij werken enkel met gespecialiseerde en gediplomeerde vertalers die naar hun moedertaal toe vertalen: in dit geval werken we dus met vertalers met Frans als moedertaal. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze vertalingen taalkundig correct zijn, maar ook dat onze vertalingen zijn aangepast aan de Franse communicatieconventies en cultuur. Dit lokaliseren is bijvoorbeeld van groot belang bij juridische vertalingen, omdat de wetgeving in het land waarvoor de vertaling bedoeld is kan afwijken van de wetgeving in het land van de brontaal. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat wanneer het een vertaling naar het Belgisch-Frans betreft, er ook rekening wordt gehouden met de verschillen tussen Frans en Belgisch-Frans. Ten opzichte van het Frans bevat het Belgisch-Frans namelijk veel invloeden van het Waals, het Nederlands en het Luxemburgs, wat in aanmerking moet worden genomen tijdens het vertaalproces.
Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels Kokswereld.
Culinaire vertalingen naar Frans, Duits en Engels. van de redactie Culinaire vertalingen. Ben je bezig met de vertaling van je menukaart en kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze culinaire vertalingen naar het Frans, Duits en Engels. Uiteraard zijn aanvullingen en verbeteringen altijd welkom.
Beëdigde Vertalers En Tolken Voor Beëdigde Vertalingen In België.
Engels, Frans, Russisch. in Brussel, Bergen, Charleroi, Doornik, Namen, Nijvel. Frans Roemeens Frans. Engels, Frans, Nederlands. Hongaars Nederlands Hongaars. in Brussel, Antwerpenn Gent. Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees, Spaans. in Bergen, Brugge, Leuven. Frans, Nederlands, Spaans. Engels, Frans, Nederlands, Spaans.
Tarieven vertalingen, redactie, copywriting, ondertiteling.
Ondertiteling bieden we aan vanaf 11, per beeldminuut, met een minimumtarief van 75, per filmpje. Vraag een offerte aan. Wil je jouw website laten vertalen naar het Engels, Duits, Frans of een andere taal? Of je backoffice-document laten redigeren? Zoek je een copywriter voor je blog?

Contacteer ons