Resultaten voor vertaling nederlands naar frans zinnen

 
vertaling nederlands naar frans zinnen
Vertaling Frans Zinnen 4e klas vwo Scholieren.com.
Heb je al een account? Ga naar Inloggen. vergeet niet je profiel te verifiëren via de url uit de e-mail. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Vertaling door een scholier.
Jongleren met Franse klanken NEMO Kennislink.
Of neem de homofone vertaling van Humpty Dumpty van het Engels naar het Frans, hieronder, geschreven door Luis dAntin van Rooten: de Franse tekst klinkt min of meer hetzelfde als de Engelse. Humpty Dumpty Sat on a wall. Humpty Dumpty Had a great fall.
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
Helaas worden Nederlands en Vlaams niet ondersteund. Je zult dus nog steeds van en naar het Engels of vanuit een andere taal die je beheerst moeten vertalen met Siri. Vertalen met Siri gebruiken. Om te kunnen vertalen moet je Siri dus eerst instellen op Engels via Instellingen Siri en zoeken Taal. Vervolgens spreek je de woorden of zinnen in. Zo werkt het vertalen met Siri.: Ga naar Instellingen en tik op Siri en zoeken. Kies voor Taal en selecteer Engels Verenigde Staten. Activeer Siri met de homeknop, de zijknop iPhone X of via Hé Siri. Stel de vraag als volgt aan Siri: How do you say te vertalen woord of zin in gekozen taal? Hou er dus rekening mee dat alles in het Engels moet. Wil je de vertaling nogmaals horen, tik dan opnieuw op de afspeelknop, rechts naast de vertaling.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Spreek en Vertaal Vertaler 4. Stem en Tekst Vertaling. 35 in Productiviteit. 4.3, 6.8K beoordelingen. Biedt inapp aankopen. Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren. Apple Spraakherkenning Technologie ondersteuning realtime stemherkenning verhoogt de snelheid van vertalingen significant. Tekstvertalingen in 117 talen. Stemvertalingen in 54 talen. Taalherkenning voor tekst naar tekst stand: als je niet weet wat de taal is van de originele tekst, selecteer dan Herken taal in de talenlijst. iCloud-integratie: de geschiedenis van uw vertalingen is gesynchroniseerd op al uw Apple apparaten. Stem instellingen: kies mannelijke of vrouwelijke stem en het tempo. Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden bijv. het aantal vertalingen per dag. Een deel van de dienst vertaald door Microsoft. Een deel van de dienst vertaald door Google Translate. Spraak-naar-spraak vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen.: Arabisch, Catalaans, Chinees Kantonees, Chinees Mandarijn, Chinees Taiwan, Deens, Duits, Engels Australisch, Engels Canada, Engels India, Engels VK, Engels VS, Fins, Frans, Frans Canada, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Moldavisch, Nederlands Nederland, Noors, Pools, Portugees, Portugees Brazilië, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Spaans Mexico, Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds, Baskisch, Galicisch.
Tips leren Franse taal Interlect groep.
Met name in de Franse taal is het belangrijk om te weten dat een zin in een bepaalde taal niet altijd een directe vertaling of verwijzing heeft in de te leren taal. Probeer daarom niet alleen woorden en werkwoordvervoegingen te leren, maar ook hele zinnen en uitdrukkingen. Mensen die Frans leren, hebben vaak moeite met het gebruik van tu jij en vous u. Het is een kwestie van tutoyeren en vousvoyeren. Jongere generaties hebben nogal eens de neiging om te tutoyeren, maar de Fransen houden nog steeds van de etiquette. Tu zeg je alleen tegen vrienden en bekenden, vous tegen ouderen, onbekenden en meerderen op je werk. Boeken zijn geweldig om schrijven, grammatica en woordenschat te oefenen, maar dat wil niet zeggen dat je de taal ook kunt spreken. Om uw luister en spreekvaardigheid te oefenen, kunt u het beste naar de radio luisteren, films en tv kijken en praten met moedertaalsprekers zonder bang te zijn om fouten te maken.
Top 10 veelgemaakte Franse taalblunders Nieuws Telegraaf.nl.
Denkend aan het Engels klinkt dit als een correcte manier om naar de tijd de vragen, maar een Fransman op straat zal je verbaasd aankijken. Le temps pour faire quoi? Tijd, voor wat, is waarschijnlijk zijn antwoord. Als je wilt weten hoe laat het is, moet je namelijk vragen: Avez-vous lheure? letterlijk: heeft u het uur. En als jij degene bent aan wie dit gevraagd wordt, vergis je dan ook niet in het antwoord. In het Frans zeg je niet Cest 10 heures, maar Il est 10 heures.
Nederlands-Frans woordenboek, Glosbe.
Wij bieden niet alleen het woordenboek Nederlands Frans, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen. Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Frans: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Men kan niet alleen de vertaling van het woord zien, maar ook bekijken hoe het woord zich gedraagt in de zin. Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens. Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken.
Franse zinsbouw en zinsvolgorde coLanguage.
Onderwerp Werkwoord Voorwerp Vertaling. à la plage. We gaan naar het strand. Alina et moi. de grands amateurs. Alina ik zijn grote amateurs. Tom et Nana. des personnages de dessin animés. Tom en Nana zijn personages uit stripfiguren. De nominale zinnen les phrases nominales bevatten geen vervoegd werkwoord. Premier plat, première deception. Eerste maaltijd, eerste teleurstelling. Quel beau garcon! Wat een mooie jongen! Une véritable perte de temps! Amai wat een tijdverspilling! Voegwoorden in het Frans les conjonctions. Om complexe of samengestelde zinnen te maken, hebben we voegwoorden nodig. Een voegwoord une conjonction voegt meestal zinnen of zinsdelen samen. Net zoals in het Nederlands kent het Frans twee soorten voegwoorden: nevenschikkende voegwoorden les conjonctions de coordination en onderschikkende voegwoorden les conjonctions de subordination.
Vertaalde zinnen en woordjes voor op vakantie Girlscene.
haha gewoon paar nederlandse zinnen op google translate gepleurd. lekker artikel maken. er zitten echt veel grammaticale fouten in wat google translate doet. doe het gewoon niet meer. 3 jaar geleden Lisa. OMG ik vind dit gewoon compleet belachelijk, als jullie een boekje met Duits voor op vakantie hadden opengeslagen, hadden al deze fouten niet gemaakt hoeven te worden! Oja, en als jullie dan toch iets als google translate gebruiken, hadden jullie net zo goed ook nog Italiaans, Portugees en nog meer talen kunnen doen. Als Duitse zijnde, zijn hier wat verbeteringen: Ik begin met een algemene basisregel die iedereen die Duits op school heeft gehad kent: Alle zelfstandige naamwoorden dus woorden waar je der/die/das voor kunt zetten worden in Duitsland met een HOOFDLETTER geschreven! Wat is je naam? Was ist ihre nahme? Net als dat je in NL niet zou vragen wat is je naam, vraag je in Duitsland, als je iemands naam wilt weten, Wie" heißt du" en bovendien, de vertaling van je is du.
AllesFrans, Onze Informatie Disclaimer.
We doen dat met de beste bedoelingen en baseren onze informatie op die welke wij in Nederland en Frankrijk hebben ontvangen; van experts, vrienden en kennissen, en lotgenoten. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer in het Engels en onze privacy en cookieverklaring.
Red je in het Frans: een eerste gesprekje Educatie en School: Buitenlands.
De Franse grammatica kent m. Afkorting en vertaling ministeries Afkorting en vertaling van alle ministeries in Nederland. Vertaald in zowel het Engels, Duits, Frans en Spaans. Chique meisjesnamen Het verwachten van een baby is één van meest spannende momenten in het leven. Welke naam moet je je baby echter geven? Frans leren: spreken, schrijven en lezen Het leren van deze vreemde taal is niet makkelijk, omdat het heel anders is dan het Nederlands. Toch zijn er heel erg ve. Reageer op het artikel Red" je in het Frans: een eerste gesprekje." Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Youri, 24-05-2015 2042: 5. Ik ga achter een eet kraampje werken. Weet iemand misschien deze zinnen.:

Contacteer ons