Resultaten voor nederlands frans zinnen vertalen

 
nederlands frans zinnen vertalen
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Freelang: Frans-Nederlands woordenboek. Allwords woordenboek Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaan, Spaans. Frans-Nederlands vertaling voor teksten en gemakkelijke pagina's.' Nederlandsch-fransch woordenboek door Jacob Frans Johan Heremans 1868. Nederlandsch-fransch woordenboek door Jacob Kramers 1862. Volledig nederduitsch-fransch woordenboek door Jan van de Velde 1861.
La formation du pass compos.
duidt een gebeurtenis actie aan uit het VERLEDEN indique un vnement une action dans le pass. De vorming van de pass compos. la formation du pass compos. De pass compos bestaat uit twee delen.: Le pass compos se compos de deux parties.:
Vakantiehuis Frankrijk Liberté vakantiehuizen.
Alle vakantiehuizen in Normandië. Karakteristieke en betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk. Voor al uw karakteristieke vakantiehuizen in Frankrijk. De mooiste vakantiehuizen in Frankrijk vindt u bij Liberté, dé specialist in de verhuur van charmante, authentieke en comfortabele vakantiehuizen aan de westkust van Frankrijk.
Verbuga Franse werkwoorden.
DeepL Translator.
Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's' wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools en Russisch.
Vertalen Frans Nederlands De Enige Echte Vertaalmachine.
Ben je bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk, en wil je snel even een paar woorden of zinnen vertalen? Ga dan snel naar deze website, en vertaal direct jouw woorden of zinnen met behulp van de handige vertaal tool. Vertalen Frans Nederlands Is Gratis.
Adobe Acrobat Reader DC downloaden Gratis PDF-viewer voor Windows, Mac OS, Android.
JavaScript is momenteel uitgeschakeld in uw browser en vereist downloaden van Adobe Acrobat Reader DC. Klik hier voor instructies voor het inschakelen van JavaScript. Windows 7, Nederlands. Gebruikt u een andere taal of besturingssysteem? Bent u een IT-beheerder of OEM?
Vol dierbare ontmoetingen Ouwehands Dierenpark.
Upload je mooiste foto en verzamel zoveel mogelijk stemmen door je foto te delen! Elke maand wint de foto met de meeste stemmen twee entreekaarten voor een bezoek aan het dierenpark en wordt de foto uitgelicht op de prominente plek hiernaast.
Veeltalig vertaalprogramma.
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Waarschuwing: De resultaten kunnen zowel perfecte vertalingen als onbegrijpelijk koeterwaals zijn! Mandarijns traditionele karakters. Mandarijns vereenvoudigde karakters. Mandarijns traditionele karakters. Mandarijns vereenvoudigde karakters. Vertalingen van de tekst.
Certamina: Vertalen.
Zo betekent het woord silva in poëzie haast altijd boom het woord arbor is slecht bruikbaar in een hexameter. Om goed te vertalen moet je alle betekenisvelden in het woordenboek afgaan en je bovendien niet tevreden stellen met de daar geboden weergave. Ook een Nederlands synoniemenwoordenboek kan goede diensten bewijzen. Niet ieder woord en niet elke vorm moet een woordelijk aandeel krijgen in de vertaling. De klassieke talen hebben de neiging de verhouding tussen de zinnen erg precies aan te duiden door allerhande voeg en bijwoorden.
zinnen Vertaling Nederlands-Frans.
Voorbeeldzinnen met zinnen. NL: plan beramen. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLFR: uitvoerbare titel. NLFR: op eieren lopen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons